Kedvező ÁRAK, rugalmas oktatás!

ORSZÁGOS KÉPZÉS, RUGALMAS OKTATÁS!

Ne aggódjon, ott szervezünk képzést ahol van!

Oktatás rugalmassága:

Tanfolyamaink elméleti tanulmányait rugalmas oktatási rendszerben szervezzük, így a résztvevő munkahelyén, lakhelyén kényelmesen tud felkészülni, igyekezve azon, hogy a dolgozók illetve vállalkozók, minél kevesebb időt legyenek távol mindennapi munkájától.

Konzultációk alkalmával munkatársaink utaznak az ország különböző térségeibe,  nem a résztvevő utazik egy távoli oktatás helyszínére.

Áraink:

Minden jelentkezés, megkeresés során lehetőség van egyénre szabott fizetési kondiciókra a felmerülő igényekhez igazodva. Ezt a rendszert a jelentkezőink leggyorsabb és legcélszerűbb oktatása elvégzése érdekében alkalmazzuk. Összevont illetve csoportos képzések során csökkenhet a tanfolyami költség, így az Önök díja is!!!

A tanfolyamok teljes összege Áfa mentes és részletekben fizethető. Minden képzési programnál 40.000 Ft kezdőrészletet jelentkezéskor kell átutalni az iroda részére. Fennmaradó összeget a vizsga napjáig kell kifizetni. Ennek összege képzési program szerint meghatározott. Ez az összeg tartalmazza a vizsgadíjat is.

Figyelje képzéseinkhez kapcsolódó akcióinkat, melyek időintervallumán belül lehetőséget biztosítunk kedvezményes képzési díj alkalmazásához. Ezen kedvezményt a jelentkezést követően kapott kupon kóddal lehet érvényesíteni a tanfolyam befejezésekor.

Aranykalászos tanfolyam ára 190.000Ft Vizsgadíj: 50.000Ft

A képzésben részvettek és eredményesen vizsgázottak már megfelelnek az EBSZ által kötelezően előírt személyi feltételeknek, munkájuk színvonala magasabb és biztonságosabb szintre emeli vállalkozásukat.

Vállalkozók részére:

Vállalkozóknak egyaránt ajánlott képezési irodánk felkeresése. Amennyiben területükön fahasználói tevékenységük során foglalkoztatnak dolgozókat, vállalkozókat, de a munkát végzők az előírt végzettségüket még nem tudták megszerezni kérem, tájékoztassanak, felkeressük Önöket és megegyezés szerint leszervezzük az azonnali képzésüket.

Mindannyiunk érdeke, hogy a munkavégzés a szabályok betartása mellett balesetmentesen történjen, és az évtizedekig fejlődött fáinkat biztonságosan és szakszerűen legyenek ledöntve!!


Bookmark and Share