Gyakran ismételt kérdések


1. Hogy jelentkezhetek és lehet e még jelentkezni?

2. Mennyibe kerül és mit tartalmaz?

3. Hogy fizessem be az összeget?

4. Mik a jelentkezés feltételei?

5. Hova kell járni tanulni?

6. Hogy és mikor kapom meg a tananyagot?

7. Hol lesz a vizsga, és hogy zajlik?

8. Mit kell vinni a vizsgára?

9. Befizettem a tanfolyamot, de nem jövök vizsgázni, jöhetek a következőre?

10. Van e korhatár a jelentkezéshez?

11. Milyen hosszú a tanfolyam?


1. Jelentkezni weblapjaink valamelyikén lehet a jelentkezési lap értelemszerű kitöltésével. (www.aranykalaszos.hu/jelentkezesi-lap) oldalon.


2. A tanfolyam teljes összege Áfa mentes. 120.000 Ft. 30 ezer Ft-ot beiratkozáskor kell fizetni a Fennmaradó összeget a tanfolyam végéig kell kiegyenlíteni egy vagy több részletben. Ha bármely okból nem tudja befejezni a tanfolyamot, az addig befizetett összeget elveszíti. Vizsgadíj: 45.000Ft (aranykalászos) melyet a vizsgaközpontnak fizet.


3. Internetes banki utalás, bankfiókban személyesen, postán, illetve személyesen az oktatáson. Számlát arra a névre állítjuk ki melyet előzetesen a jelentkezési lapon Ön megadott.


4. Minimum 8 általánossal, és a tanfolyam megkezdésekor kiállított munkaegészségügyi orvosi igazolással, melynek megjegyzés rovatába mezőgazdász megnevezése szükséges. Ez oldalunkról letölthető.


5. Most sem kell iskolapadba ülnöd. Az általunk készített előzetes tudásfelmérés megléte esetén, mentesülhetsz a személyes jelenlétet igénylő kontakt órákról. Felkészülésedet segítve on-line órákon tudsz részt venni, melyre kényelmesen otthonról tudsz becsatlakozni.

Gyakorlati felkészülést a gyakorlati videóinkból tudod otthonról elsajátítani! Nem kell járni sehova. Ha igényled csatlakozhatsz gyakorlati napjainkhoz, melyeket az ország különböző pontjain tartunk.6. Beiratkozást követően valamennyi tananyagot (kidolgozott tételek) elektronikus formában kapja meg a tanuló, melyhez egy felhasználónév és egy jelszó segítségével férhet hozzá. Ezt e-mailben fogja megkapni.


7. A központi vizsga a Vizsgaközpont által kijelölt telepen fog történni. Ez tolna megyében és Pest megyében is megtalálható. Ezt intézzük. Aktuális helyzetről érdeklődjön telefonon.


8. Szükséges mind az 2 személyi kártyának a megléte (személyi igazolvány, lakcímkártya).


9. Amennyiben nem érkezik meg a tanuló a vizsga napján, vagy vizsga előtt 5 napon belül lemondja az vizsgaidőpontot, a részünkről már továbbított 40.000,Ft-os vizsgadíjat a vizsgaközpont nem utalja vissza, a következő vizsgára újbóli befizetése szükséges.


10. A beiratkozott tanuló a felnőttképzési törvénynek megfelelően nem lehet tanköteles, középiskolai tanulmányokat nem folytathat.


11. Tanfolyam hossza a résztvevő előzetes tudásszintjétől, illetve a törvényileg előírt kötelező óraszámok teljesítésétől függ. Általában 1 – 2 hónap.


(vissza az elejére)

AZ FELK Kft fenntartja a jogot az esetleges jogszabály változások miatti módosításokra.