Minőségpolitika

Minőségpolitika

Az FELK Kft törekvése, hogy hallgatóink, partnereink minél szélesebb körben megismerjék és igénybe vegyék képzéseinket, felnőttképzési szolgáltatásainkat. Rövid és hosszú távú terveink között egyaránt szerepel a meglévő és leendő partnereink elégedettségének növelése, a mindenkori munkaerő-piaci igények szem előtt tartása, ügyfélszolgálatunkon a hallgatóbarát légkör kialakítása, valamint naprakész információs-, illetve szükség esetén hatékony panaszkezelési rendszer működtetése.

Szervezetünk a szolgáltatásaink színvonalát a vevők igényeinek és elvárásainak megfelelően kívánja alakítani, ezért magas minőségi színvonalon látja el valamennyi feladatát.

 • A minőségpolitika fontos alappillére az FELK Kft vezetőinek és minden munkatársának elkötelezettsége a céljainak tudatosításával. Megfelelés az elvárásoknak, magas fokú szakértelem, ismeret, önképzés és képességfejlesztés, állandó megújulás a meghatározó.
 • Cél a vevők igényeinek rugalmas kielégítése, megelégedettségük folyamatos növelése, az FELK Kft pozitív megítélésének állandó javítása.
 • Célunk a jogszabályi feltételeknek, teljes körű megvalósítása
 • Tevékenységünk minden mozdulata dokumentált, a Minőségirányítási kézikönyv és a folyamatszabályozások részletesen tartalmazzák a felelősségeket, a minőségirányítási tevékenységek végrehajtásának folyamatát.
 • Az FELK Kft minden dolgozójának állandó célja kell, legyen saját munkájának javítása, a szervezet munkatársai közötti együttműködés megvalósítása, fejlesztése. A minőségjavítási tevékenység folyamatos végzése minden munkatárssal szemben kötelezően elvárt feladat.
 • A minőségi munka az FELK Kft munkatársai számára minden szinten alapkövetelmény, melyet oktatási programok segítenek elő.

Céljaink eléréséhez az alábbi vezetési eszközöket vesszük igénybe:

 1. Biztosítjuk, hogy minőségpolitikánkat szervezetünk minden szintjén megértsék, elfogadják. Ugyanakkor törekszünk arra, hogy munkatársaink természetes igényévé váljon a minőségi munkavégzés, a kezdeményezés a minőség javítására, melyhez minden feltételt biztosítunk számukra, beleértve:
 2. az egyértelmű szervezeti felépítést és feladatlebontást
 3. ehhez rendelt világos döntési szinteket
 4. az ennek megfelelő önállóságot és felelősségvállalást
 5. a folyamatos szakmai képzést és továbbképzést
 6. Szolgáltatásunk során a nem megfelelő munkavégzés megelőzésére, elkerülésére helyezzük a hangsúlyt.
 7. Figyelemmel kísérjük vevőink, partnereink igényeit és termékeinkkel, szolgáltatásainkkal való megelégedettségét.
 8. A minőségpolitikai adott évre kitűzött céljainak elérése elsődleges feladatnak tekinthető.

Telki, 2022.08.02.